Tarieven

Voor 2024 heeft de praktijk met bijna alle zorgverzekeraars een overeenkomst afgesloten. Hierdoor worden de behandelingen, afhankelijk van uw aanvulllende verzekering, vergoed. Belangrijk is dat u de voorwaarden van uw aanvullende verzekering met betrekking tot de vergoedingen voor fysiotherapie kent. Eventueel kunnen wij dat voor u nagaan.

Er wordt door de zorgverzekeraars onderscheid gemaakt tussen een chronische (chronische indicaties) en niet-chronische indicatie. Deze indicaties zijn door de overheid vastgelegd. De chronische indicaties worden, op de eerste twintig behandelingen na, uit de basisverzekering vergoed. De eerste twintig behandelingen worden uit de aanvullende verzekering vergoed. Voor niet-chronische indicaties en de eerste twintig behandelingen van een chronisch indicatie gelden dus uw voorwaarden van de aanvullende verzekering.

Het aantal behandelingen fysiotherapie is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. De behandelingen welke voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking komen worden door ons bij de betreffende zorgverzekeraar gedeclareerd.

Voor niet vergoede behandelingen door de zorgverzekeraar hanteren wij de volgende tarieven:

Screening fysiotherapie (10 minuten)€ 21,00
Intake en onderzoek na screening    € 52,00
Intake en onderzoek na verwijzing   € 52,00
Reguliere behandeling in de praktijk€ 39,00
Toeslag aan huis behandeling  € 20,00
Eenmaal onderzoek  en verslag€ 70,00
Telefonisch contact volgens afspraak (10 minuten)€ 21,00

Niet nagekomen en niet 24 uur van tevoren afgezegde afspraken worden volledig bij u in rekening gebracht.